Flerdagars ”All Inclusive” turer

Är du sugen på att ut och paddla men har varken utrustning eller erfarenhet? Häng då med på en av våra all inclusive turer! Här behöver du endast ha med dig kläder och hygienartiklar, resten har vi till dig! Klicka in på respektive tur för mer information.

IMG_9117 (2)

3-dagars tur med guide ”All Inclusive”
Ditt äventyr start på Gräddö Brygga där vi hjälps åt att packa kajakerna inför tre underbara paddlingsdagar i skärgården. När vi inte vill paddla längre slår vi läger på någon av alla öar och det finns möjlighet för dopp i havet medan guiden förbereder middagen. Turen finns i två nivåer beroende på erfarenhet och hur mycket ni vill paddla.

img_3768-1

5-dagars tur i kajak ”All Inclusive”
Vi ordnar allt för den ultimata kajak upplevelsen i Roslagens skärgård. Vi paddlar i ett lugnt temp och njuter av naturen. När kvällen kommer slår vi läger på en mysig ö och slår upp tälten och du kan ta ett dopp i havet medan din guide förebereder middagen.

img_3596-1

Dalarö till Gräddö – Stockholms skärgård i kajak ”All Inclusive”
Följ med på en mindre expedition genom Stockholms skärgård! Vi startar nere i Dalarö och under 5 dagar tar vi oss upp till Gräddö i norra skärgården vilket blir en total sträcka på ca 130 km!

img_3437-1

Flerdagarsturer med familjen ”All Inclusive”
Nytt för 2016 är att vi ordnar flerdagarsturer för hela familjen! Ta med dig din familj ut i skärgården i 2 eller 3 dagar tillsammans med en guide! Ni paddlar stabila dubbelkajaker i ett lugnt tempo med mycket pauser och lek. Mat och utrustning ingår!