Flerdagars skärgårdsturer

De här turerna är för dig som har gått någon form av kajakkurs innan, har lite erfarenhet av paddling och vill följa med ut på tur! Genom att du själv står för all utrustning kan vi hålla nere priset, men självklart går det att hyra om du inte redan har köpt din egen kajak! Klicka in på respektive tur för mer information.

img_3741-1

Vårpaddling till Arholma
Vi startar upp säsongen med en två dagars paddeltur upp mot Arholma. Turen går i ett lugnt tempo för kroppen ska känna att vi är igång igen! Den här turen ingår ej i våra ”all inclusive” turer vilket innebär att du själv står för all mat och utrustning. Men självklart finns det att hyra av oss för de som inte har allt själv.

Datum 2017: 13-14 maj

img_0029

Sensommartur till Söderarms skärgård
I slutet av augusti packar vi kajaken och ger oss iväg ut till Söderarms skärgård! Trots sin närhet är det många som drar sig för att paddla dit på grund av att man måste passera den stora farleden. Men tillsammans med en guide gör vi det säkert och effektivt!
Söderarms skärgård är känd för dess mängder med mindre öar och ett måste för alla kajakpaddlare! Under fredagen paddlar vi från Gräddö ut förbi farleden till en av många lägerplatser.

Datum 2017: 25-27 augusti

img_3494-5

Höstpaddling till Håkanskär
Första helgen i oktober är det dags igen för en höstpaddling ut till Håkanskär! Förra året bjöd på både sommar, medvind och norrsken samt mycket trevligt sällskap vilket får oss att vilja göra det igen!

Datum 2017: 30 september-1 oktober

bakgrund

Alla helgons paddling
Nyhet 2017!
När mörkret har lagt sig över skärgården och de flesta har lagt paddelskorna på hyllan för säsongen sticker vi ut! Att få uppleva mörkret och tystnaden ute på en ö i skärgården är en upplevelse i sig. Vi passar på att sticka ut Alla helgons helgen och kanske möter vi på ett spöke eller två?

Datum 2017: 4-5 november