Gruppevent

Postat den av

Är ni en grupp vänner, kollegor eller skolklass som vill göra något tillsammans? Vi ordnar en kajakupplevelse skräddarsydd efter era önskemål! Vi har några färdiga paket vi kan erbjuda er men kan också anpassa antal dagar, paddelmål och mat efter er. Att paddla kajak är en fantastisk upplevelse för alla inblandade, det finns möjlighet att paddla både en och tvåmans kajaker eller varför inte prova på Stand Up Paddling? Det går även utmärkt att kombinera det med en konferens på någon av konferensanläggningarna här ute i skärgården!

IMG_8287 (2)

Här är några förslag på gruppevent vi har att erbjuda! Kontakta oss om ni har några frågor eller vill ha en offert!

Paddla från Gräddö till Lidö värdshus
Lidö värdshus är konferensanläggningen som ligger närmast Gräddö. Hit är det ca 2,5 km paddling närmsta vägen men det går även att ta ett varv runt naturreservatet och göra paddlingen till en heldag.

Med kajak till Fejans Skärgårdskrog
Fejans skärgårdskrog serverar gourmet mat som varje sommar lockar mängder med folk ut i skärgården! Avsluta dagen i bastun med utsikt över skärgården och konferensen är fulländad!

Paddla norrut mot Arholma Nord
I norr ligger ön Arholma som kan bjuda på det mesta när det kommer till konferenser eller aktiviteter. Här finns allt från ett Batteri Arholma till zip-line och mountainbike. Från Gräddö är det 9 km paddling genom skyddade vikar och öppna fjärdar och självklart kan dagen avslutas med bastu och utsikt över Ålands hav.

Guidad dagstur med lunchkorg
Vill ni endast vara ute en dag passar vår guidade dagstur perfekt! Guiden visar er sina smultronställen i skärgården och lunchkorgen är packad med lokala råvaror. Vi paddlar ca 10 km men det kan anpassas efter gruppens nivå, finns möjlighet att paddla både dubbel och singelkajaker.

Stand Up Paddle i Roslagens skärgård
Stand Up Paddling eller SUP som de flesta förknippar det med är en rolig aktivitet som passar alla oavsett ålder och kondition! SUP fungerar bra för er som bara har någon timme över för aktiviteter men går även bra att förlänga på grund av sin mångsidighet!

semesterpaddling292

Självklart kan vi med hjälp av lokala sjötransportföretag även transporta kajaker eller personer till den plats ni önskar för ert event.