Kajak & Utelivs personal


IMG_0181_000Astrid Landgren Patterson

Ett av mina stora intressen i livet är kajakpaddling i alla dess former och att få arbeta med det man tycker om är engagerande och roligt. Att dessutom få vistas i den underbara miljön som Roslagens skärgård är gör det bara bättre. Jag är utbildad äventyrsguide med inriktning mot kajakpaddling och har arbetat i både i Sverige och utomlands. Det är jag som står för alla företagsofferter, kontakter med leverantörer, samarbetspartners och olika marknadsföringsföretag. Vill du kontakta mig gör du det på astrid@kajak-uteliv.com

alex-0812

Alex Patterson
My name is Alex and I´m from Murchison, New Zeeland. I grew up with a river running next to my back yard so water and kayaking has always been a big part of my life. I have a certificate in Adventure Tourism from Nelson Institue of Technology. I will be with you out on the water or help you pick the perfect kayak for your trip. I look forward to seeing you on the water!

 

FHemsidafredrikredrik Karlsson
Fast anställd på Kajak & Uteliv, uppvuxen i Skåne men flyttade efter skolan för att jobba i både Norge och Finland innan jag landade i Roslagen. Har en vildmarksguide examen från Outdoor Academy i Finland samt en massa andra mindre kurser inom friluftsliv. Är certifierad NIL Instruktör samt Blå examinator inom paddelpasset. Har även första hjälpen certifikatet Wilderness First Responder.

 

Morgan RosénMorgan-profil
Jag har sedan min uppväxt ute i skärgården på Runmarö haft ett stort intresse för skogen och havet. Mitt intresse stärktes redan i tidig ålder då jag började vara aktiv inom scouterna. Just nu är mina stora intressen friluftsliv i alla dess former samt att få arbeta med människor vilket jag kan kombinera bra här på Kajak & Uteliv!

Jag har gått en 2 årig friluftsutbildning på Storuman Folkhögskola. Där igenom har jag bland annat fått fjälledarnormen, forsrännarutbildning samt Wilderness first aid. Jag har även jobbat inom försvarsmakten.

 

Jenny Friman
Vårt nya tillskott i personalen på Kajak & Uteliv! Efter att ha arbetat två somrar i södra skärgården är vi glada att ha Jenny här i år! Jenny är utbildad vildmarksguide på Outdoor Academy i Finland och jobbar både sommar och vinter med att hjälpa folk att få en minnesvärd upplevelse i naturen!