Kajakräddningar och säkerhet

Har du övat något på din självräddning i år? Eller behöver du och din paddelpartner förbättra samarbetet under er kamraträddning?

Räddningar är en färskvara och är alltid bra att öva på, oavsett om du har gått en kurs innan eller aldrig provat att tippa runt med din kajak är du välkommen! Under kursen har vi ganska mycket ”egen tid” då du kan öva på det du vill! Du kommer samtidigt ha med dig en instruktör som ger dig tips och vägledning. Har du inget eget du vill öva på kommer du att få olika övningar och uppgifter som kommer hjälpa dig att utvecklas!IMGP2576 (2)

Vi utgår från Gräddö Brygga och håller oss i närheten av land. Är ni en grupp på flera paddlare som skulle vilja köra den här kursen i era ”hemma vatten” är det bara att höra av er till oss!

Kursen börjar med att teoretiskt gå igenom olika räddningar och scenarier, därefter går vi ut på vattnet och räknar med att bli blöta!

Datum 2018:
Juli: 6:e & 27:e

Fler datum kan bli aktuella vid bokning av minst 4 personer.

Tid: kl.13.00-16.00

Pris: 200 kr/person + ev. hyra av kajak och utrustning för 250 kr.

Att ta med: Egen kajak + utrustning (finns att hyra för den som önskar), torrdräkt/våtdräkt om man har egen, ombyteskläder (det kommer bli blött!!) och något varmt att dricka efteråt.

Mer info (PDF)

Bokningsvillkor

Boka och betala direkt i vår webbshop