Skim nyheter inför 2017

Förra året plockade vi in Skim som ett nytt märke för oss. Vi tog in modellen Braveheart för att dels testa själva, men också se hur intresset hos er kunder var! Efter att ha hård testat den både på kurser, guidade turer och uthyrning är vi mer än nöjda med dess kvalité och funktionalitet. Helt enkelt en riktigt bra kajak!

img_0513

Detta gör att vi fortsätter satsningen på Skims kajaker och tar in två nya modeller för att täcka in fler användningsområden. Nytt till nästa säsong är Skim Beaufort och Skim Artisan 5g.

Skim Beaufort är från samma Challenge serie som Braveheart, dvs gjord för dynamiska förhållanden! Beaforten är lite större i volym än Braveheart vilket passar lite större personer eller personer som vill vara ute på längre turer! Men trots sin större volym behåller kajaken sin lekfullhet och är fortfarande lättmanövrerad!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Bilden är tagen från Skimkayaks.com

 

Skim Artisan 5G är en klassiker som från början togs fram av Kajaksport, efter att Skim tog över den hamnade den under namnet Miks Kayaks och nu slutligen finns även den under namnet Skim. Artisan har funnits i många år och har uppdaterats efter hand som marknaden har utvecklats. 5g står för 5:e generationen och är utvecklad efter Artisan Millenium. Detta är en kajak designad för långturer och expeditioner! Med sina 555 cm blir den lättdriven och kursstabil även i hårt väder. Totalvolymen på 379 liter ger gott om utrymme för packning och med den extra luckan på aktern kan du även utnyttja hela utrymmet bakom skädda boxen!

all-round-artisan-5g-red

Skim kommer till 2017 göra en nysatsning inom företaget som kommer innebära mer kundanpassade kajaker och kvalitetssäkring av deras produkter. De kommer endast producera 120 stycken kajaker under 2017, dessa kajaker kommer levereras till återförsäljarna efter hand i olika leveranser för att kunden ska ha möjlighet att välja färg och utseende.

För oss innebär detta att vi kommer hämta hem 2 stycken demo kajaker i april, därefter har ni möjlighet att komma och provpaddla, klämma och känna på dem fram till midsommar ungefär. Skulle ni vilja göra ett köp kan ni då själva bestämma färg och material för att sedan få kajaken levererad till er i slutet av juli!

Vi ser mycket fram emot paddelåret 2017 och jag hoppas vi ses på vattnet!

Paddla lugnt!
Kajak & Uteliv

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *