Vill du kombinera datajobb och kundkontakt med paddling och friluftsliv?

Kajak och Uteliv ytterligare personer för att förstärka vårt härliga gäng både på säsongs- och helårsbasis. Brinner du för paddling och att leda gäster till nya, härliga upplevelser?

Vi är kajakföretaget som ligger perfekt på Gräddö längst ut i Norrtäljevikens mynning med hela norra Stockholms skärgård som arbetsplats under sommarmånaderna och till viss del flexibel arbetsplats under vintern. Vi är en av regionens största kajakaktörer med vår uthryning-, kurs-, och turverksamhet och försäljning av välkända kajakmärken både i fysisk butik och webbutiken Kajaksaker.se

Som säsongsanställd arbetar du i vår uthyrning eller som instruktör/guide på vattnet beroende på dina kvalifikationer. Vi arbetar med Euro Paddle pass och ser gärna att du som instruktör kan certifiera inom det systemet.

För att arbeta på helårsbasis och komplettera oss andra på bästa sätt är det önskvärt att du har kunskap och vana inom något eller några av följande områden:

E-handel och logistik, vi använder oss av wordpress, woo commerce och Moreflo-kassasystem.
Online marknadsföring t.ex. SEO, google ads och social media.
Textskrivning och fotografering inkl. bild redigering.
Bokföring, vi använder oss av fortnox.

Självklart behöver du också ha ett intresse för och viss erfarenhet av paddling och friluftsliv och vara nyfiken på att lära dig mer, men du måste inte vara utbildad kajak- eller naturguide.

För alla anställda ingår mycket kundkontakt både IRL, via telefon och mail. Serviceanda och att tycka om att hjälpa människor till bra upplevelser är ett måste.

Krav:

Körkort och tillgång till bil, vana att köra med släp är ett plus.

Flytande svenska och engelska i tal och skrift, ytterligare språk är ett plus.

Ansökan skickas till: astrid@kajak-uteliv.com

Intervjuer sker löpande.

Mer information om företaget finns på www.kajak-uteliv.com

Har du frågor så kontakta Astrid Landgren Patterson astrid@kajak-uteliv.com

Tre personer på en brygga.