Halva december är över

Halva december har gått och vi är mitt uppe i årets Kajak-Kalender. Det finns fortfarande en hel del erbjudanden kvar, så håll ögonen öppna!

Vill även passa på att påminna om att sista dagen att beställa saker för att få dem innan jul är 21 dec kl 12.00. Det är också fram till dess ni kan beställa fraktfritt!

Nu i veckan så har vi även fått lite snö ute på Gräddö och genast känns det mycket mer som vintern är här! Nu hoppas vi på att det får ligga kvar även om de har hintat om plusgrader och regn lite längre fram!

Det har inte blivit mycket paddling för min egen del i december än, men kollegan Jalle var över till västkusten och paddlade där i helgen på en tillställning och vad jag hörde så var det riktigt lyckat! Jag hoppas att jag själv ska kunna ta mig iväg en runda innan dagarna flyger iväg!

jalle-nautopp

Paddla lugnt!