Paddelmål för 2015

Det är dags att blicka framåt för snart är våren här igen 🙂

Så här års lägger vi mycket tid på försäsongsbeställningar inför nästa paddelsommar och även större uppdateringar av hemsidorna. Nu under vintern kommer kajaksaker.se att byta plattform – något vi hoppas kommer gå smidigt och att ni som kunder inte kommer märka annat än att det blir enklare och smidiagre att handla hos oss. Är det något du saknar i vårt sortiment? Tveka inte att höra av dig på info@kajak-uteliv.com med din åsikt eller lämna en kommentar här nedan.

Till nästa år är det även dags för mig att ta mitt paddlande till nästa nivå och jag kommer att köra min första tävling. Jag kommer att köra paddelsträckan under lagtävlingen i Åre Extreme Challange den 27 juni 2015. Det är 18 km på Åresjö. Jag kommer att köra i team UppochHoppa där Sofia är lagkapten och kör cykelsträckan och Katarina kommer att springa som en gasell upp för Åreskutan.  Så nu gäller det att börja uppbyggnaden för detta. I samband med detta kommer vi även att börja sälja Think surfskis och det är även en sådan som jag har införskaffat till mig själv och planen är att paddla den på Åresjön. dock behöver jag några fler paddeltimmar i den innan jag känner mig helt trygg. Men det ska vi nog se till att fixa, det är ju trots allt 8 månader kvar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *