Snart tillbaka på Rådmansö

Vintern har känts lång även om den inte varit så kall eller det funnits så mycket snö. Paddelsuget har inte ritkigt funnits där utan det har mest varit fokus på annat nu under de här månaderna i Finland. Men nu är det ca två veckor kvar innan vi flyttar tillbaka till Rådmansö och startar upp säsongen på riktigt i Gräddö! Finns en hel del att göra både rent fysiskt med butiken och kajakerna, men även en del datorjobb då det kommer ske lite ändringar på kajaksaker.se när vi byter plattform.

Vi var och hälsade på Astrid och Alex i helgen och passade även på att kolla på vårt boende som vi ska bo i under sommaren. Efter en natt på Viking Grace kom vi fram till Gräddö på fredag morgon, och om paddelsuget inte riktigt infunnit sig under vintern så vände det verkligen snabbt så fort vi svängde in, vilket jag också tror Carolina kunde se i mina ögon… Det är konstigt hur det kan vända så fort! Men framförallt intressant hur en specifik plats och miljö kan påverka en så mycket.

Kommer att bli några besök på Viking Grace de närmaste veckorna. (Bilden tagen från vikingline.se)
Kommer att bli några besök på Viking Grace de närmaste veckorna, (Bilden tagen från vikingline.se)

Men oavsett så hoppas jag de här två veckorna går fort, för är riktigt taggad på att sätta igång säsongen och har på känn att det kommer bli en bra sommar!

Paddla lugnt!

Fredrik