Underhåll av utrustning

För vissa ligger paddlingen i vila nu över vintern och för andra väntar många fina vinterdagar ute på vattnet. Men oavsett om du paddlar eller inte så har vi flesta en del utrustning som inte får glömmas bort. Någon latexmudd som skulle behöva lite omtanke för att inte vara helt torr och trist när våren och värmen kommer.

För min egen del så har de inte blivit någon paddling än, men förhoppningsvis kommer jag iväg nu till helgen. Därför fick jag gräva fram torrdräkten igen och gå över muddar och dragkedja för att allt ska vara klart tills jag ska iväg. Jag använde vanlig 303 till latexen och Zip Care till min dragkedja.

303 finns i två olika storlekar

Behöver du se över din kajak eller utrustning så gå in på vår reparation och underhålls sida så hittar du det mesta du kan behöva!

//Fredrik