Exped på kajaksaker.se

Någonstans i flytten från fysisk butik till webbutik 2006 försvann ett varumärke ut ur sortimentet, schweiziska Exped. Vi har saknat Exped och är nu glada att ha produkterna tillbaka i vår butik! Sedan 1997 har Exped utvecklat och tillverkat riktigt fina produkter. Även om Expeds fokus är alpina miljöer, har deras produkter anammats i alla discipliner av friluftsliv, inte minst paddling. En av de första Expedprodukterna som såg dagens ljus var tältet Orion. En kombination av tunnel och kupoltält som ger riktigt generösa innerutrymmen men med bibehållen vindstabilitet. Jag har bott tryggt i mitt Orion sedan 2004. Jag har lika länge sovit gott på Expeds flerfaldigt prisbelönta liggunderlag DownMat. Och jag som tyckte mitt Thermarest Luxury Edition var varmt, komfortabelt och litet att packa ner……

Välkommen att kika på Exped på kajaksaker.se!

2 thoughts on “Exped på kajaksaker.se

  1. Hej!
    Jag köpte nyligen detta Exped-tält. Fungerar suveränt. Absolut bästa tält jag haft på mina övernattningsturer med kajak i Gästriklands skärgård.

    // Örjan, Gävle

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *