Mässor i kvadrat

För alla paddelälskare betyder våren oftast mässor i olika slag. Först ut i februari var båtmässan i Göteborg, en mässa jag aldrig har besökt men årets upplaga var välbesökt och givande enligt andra i kajakbranchen. Sen kommer Stockholms motsvarighet Allt för Sjö i början av mars som avslutas med 3-dagar Vildmarksmässa. Det är alltid roligt att gå omkring på en mässa och spana på nyheter från olika företag och det är ett bra sätt för mig att hitta nya roliga produkter till vårt sortiment och några fynd gjorde jag på Allt för sjön och även på Vildmarksmässan, nu återstår bara att testa produkterna och håller de måttet kommer de snart att finnas i en webshop nära dig. Jag hjälpte även till i Kajaktivs monter under lördagen och söndagen på vildmarksmässan. Det är alltid roligt att prata kajak hela dagen både med gamla paddelrävar och att inspirerar de som aldrig har suttit i en kajak. Årets upplaga av mässan var välbesökt och det fanns flertalet aktiviteter att prova både för barn och vuxna och paddelintresset var stort, alltid lika roligt!

monterbygge på Nordic OutdoorMonterbygge på Nordic Outdoor

Nästa mässa som kommer är Nordic Outdoor i Göteborg där vi kommer att finnas i monter A04:06 med fina erbjudande både på grejor och upplevelser. Kom förbi,  prata paddling och ta del av våra fina mässerbjudanden! Vi har bland annat två bra boka-tidigt-rabatter. Anmäl dig till 2 kurser i havskajak så bjuder vi på den 3:e (värde  fr. 990) och 5 -dagars tur i havskajak med guide för 6590 kr (ord.pris 7590 kr). Gäller endast bokningar via e-mail info@kajak-uteliv.com som görs 20-23 mars.

Kristina och Carina går i målKristina och Carina i mål vid Svenska Mässan

Idag gick även Kristina Paltén och Carina Borén i mål vid Svenska Mässan med sitt äventyr iskallt uppdrag, en paddling/löpning mellan Stockholm och Göteborg som har tagit ca 1 månad. Kajak och Uteliv har varit med och gjort uppdraget möjligt genom att bistå med delar av utrustningen. Vi är glada och stolta över att ha så positiva och energifyllda samarbetspartners. Kristina och Carina kommer att hålla olika föredrag under Nordic Outdoor mässan. 

Vi kommer även att vara med på Stockholm Outdoor dagar 6-7 juni vid Sjöhistoriska museet i Stockholm och där kommer det finnas fina möjligheter att prova både paddlar och kajaker.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *