Ett väder som ger mersmak

Från november till mars, 4 månader som bara har sprungit förbi för min del. Mycket hänt, både på kajak – och familjefronten.

Familjen har utökats med ytterligarBilde en framtida paddlare som precis har klarat av sin första babysimslektion så lagom till sommaren kommer Orion att kunna krypa själv ner till sandstranden här på Gräddö. Livet som två barnsmamma innefattar en hel del mer planerande och pusslande för att få vardagen att gå ihop med allt som man vill göra, men nu börjar jag äntligen hitta en balans som fungerar.

 

Det är under vintern i princip all planering inför säsongen äger rum och uppdatering av hemsidor och nya samarbeten etableras. En stor nyhet är att fr.o.m. 1 april kommer vi att ha ett eget lager och kontor på Gräddö, lite större än nuvarande förråd och förhoppningsvis innebär det bättre ordning och snabbare service åt alla våra kunder. Dock innebär det att den 1-2 april kommer vi inte ha möjlighet att skicka några varor, förhoppningsvis har ni överseende med detta.

De första kajakerna för året har blivit sålda och några även provpaddlade både inomhus och utomhus, alltid roligt att veta att de produkter vi säljer kommer till användning och ger glädje både för stora och små.

Vårens första leverans kommit från Snap Dragon – det finns nu massor av bra kapell att beställa för den som saknar något nu när det ska inventeras i kajakförråden. Snap Dragon tillverkar även bland de bästa pogies som finns på marknaden – ett måste på för vårpaddlingen, läs gärna mer om varför här. Så här inför första turen för säsongen kan det vara en idé att se över kajakens alla delar och byta det som börjar bli slitet så som roderlina, däckslina eller varför inte göra en förbättring genom kölförstärkning eller nytt ryggstöd. Alla produkter du behöver hittar du enklast i verkstan. Mer varor är på ingång.

Dagen bästa är dock vädret – här på Gräddö har det varit ljumna vindar och strålande sol hela dagen. Anställningsintervjun jag hade i eftermiddags inför sommarens förmodade anstormning av  kajak paddlare kunde faktiskt äga rum utomhus! Det ger mersmak och snart åker nog en kajak i vattnet för säsongens första tur – ska bara hitta tajma väder, glada barn och barnvakt men det är väl ingen match.

Bild

Jag längtar efter säsongen paddling

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *