Novembermys och soffhäng

Det blir mycket soffhäng för mig framöver och jag tycker att det hör november till oavsett om man är höggravid eller inte. Eftersom dag-TV utbudet är något begränsat är det tur att det finns massor med bra och lärorika paddelfilmer som man kan ägna dagar, kvällarna eller nätterna åt.

simplifying the roll jagpaddlar_200pxseakayaking%20_ult_guide_front_200px

Just nu har vi en kampanj som erbjuder mellan 30-50 % på över 20 paddlingsfilmer. Du kan välja mellan att inspireras att paddla på okända destinationer, teknikfilmer om räddningsövningar och rollar eller bara njuta av paddlingen från TV-soffan.

En paddlingsfilm är även en perfekt julklapp eller varför inte en inspirationspresent till värden för adventsfikat eller ”secret- Santa” på jobbet.

Jag har själv inte hunnit med att titta på alla filmer vi har i lager men jag hoppas kunna återkomma med recensioner allt eftersom månaden fortskrider. Filmen ”Jag Paddlar” är en av dock en av dem som jag har sett och kan varmt rekommendera för den som vill lära sig grunderna i kajakpaddling. Passar perfekt till den som gick en nybörjarkurs under sommaren och vill komma ihåg alla bra tips även om det inte blev så mycket paddlat att de sitter i ryggmärgen. Bakom filmen står Staffan Ekholm och Mikael Widerberg. Staffan har även författat Kajakhandboken och Paddla kajak i Stockholms Skärgård.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *