Nyheter för kajaksaker.se

Nu har vi kommit en bit in i november och jag, Astrid, har hunnit med att driva kajaksaker.se i nästan två månader. Det har vairt mycket att lära sig så här i början speciellt för mig som inte har någon tidiagre erfarenhet av webshopsägande, jag kan bara hoppas att de kunder vi haft under perioden har varit nöjda med den service och de produkter som de beställt. Dock har jag arbetat med havspaddling i över 7 år i olika former. Sedan 5 år tillbaka driver jag även Kajak och Uteliv på Rådmansö utanför Norrtälje.  Kajak och Uteliv driver i dag en stor kursverksamhet i havspaddling på olika nivårer, guidade turer från ½ -5 dagar och även en uthyrning. Självklart kan du även komplettera din utrustning i butiken och även köpa dig en helt ny kajak med all tänkbar utrusnting som du behöver. Tanken är att kombinera dessa två verksamheter som har väldigt mycket gemensamt men samtidigt skiljer sig åt på många sätt.

På tur utanför Vattungarna för några år sedan.

På tur utanför Vattungarna för några år sedan

För de trogna kunder på kajaksaker.se kommer det mesta att var sig likt. Vi kommer att behålla de flesta av produkterna men även lägga till roliga nyheter allt eftersom kajakbranchen går framåt. Att vi redan har en fysik butik kommer också att underlätta för utlämning av varor under sommarmånaderna då den är öppen dagligen samt även provpaddling av paddlar och test av storlekar för kläder. Det möjliggör för ett bredare sortiment på kajaksaker.se något vi hoppas att våra kunder uppskattar. Det kommer även att bli möjligt att köpa kurser och turer online på kajaksaker.se, den tiden på dygnet när det passar dig.

Tanken med bloggen är att den kommer att uppdateras lite oftare en gång om året men både tekniktips, recensioner av prylar, turskryt, kampanjer på kajaksaker.se, DIY -tips, tävlingar samt lite om paddelbranchen i Sverige.  Är det något speciellt just du vill att jag ska skriva om? Tveka inte att höra av dig till mig på info@kajak-uteliv.com.

Isas tävlingsbidrag när hjärtat själv får välja

Ett av alla tävlingsbidragen vi fick in till sommarens fototävling hos Kajak och Uteliv

De flesta inlägg kommer att skriva av mig, Astrid Landgren Patterson, men även gästförfattare kommer att förekomma och då främst personalen som arbetar på Kajak och Uteliv och/eller kajaksaker.se. Vem är då jag? Jag är 29 år och bor tillsammans med min man, Alex,dotter Freya snart 2 år samt katten Skittels på Gräddö, ett stenkast från Kajak och Utelivs lokaler. Nu under november månad kommer familjen att utökas med ytterligare en liten krabat, lite oklart när detta sker. Jag fastnade för havspaddling på riktigt under 2007 när jag pluggade Adventure Tourism i Nelson på Nya Zeelands sydö. Under mitt år där lärde jag mig massor, inte bara hur man paddlar men även hur man på bästa sätt ger sina kunder en oförglömlig upplevlese något jag försöker eftersträva i mitt arbete här i Sverige.  Med till Sverige tog jag även min numera make Alex, som flyttade hit under våren 2008. Av förklarliga skäl blir de flesta semesterdagarna på Nya Zeeland, många av dem paddlandes. Jag har även arbetet på flertalet paddlingsföretag i Stockholmsområdet innan möjligheten att förvära ett redan existerande företag i branchen dök upp under hösten 2008. Nu 5 år senare har jag utvecklat Kajak och Uteliv framförallt på en internationella marknaden och även ökat antalet kurser och guidade turer som vi har under säsongen. Jag är även utbildad sjuksköterska och arbetar på sjukhuset i Norrtälje på en kirurgavdelning då framförallt under vinterhalvåret. När jag inte arbetar tycker jag självklart mycket om att paddla även om min dotter har lite svårt att sitta still i sittbrunnen men även att bara vara ute i naturen är härligt.  På vintern åker jag så mycket skidor som jag kan, både på längden och tvären. Sedan är jag lite svag för deckare och när tiden finns tycker jag om att stäckläsa dom. Precis som de flesta andra tycker jag om att umgås med familj och vänner, äta och dricka gott.

Sist men inte minst vill jag passa på och tipsa om både kajaksaker.se facebooksida: https://www.facebook.com/#!/kajaksaker och Kajak och Utelivs https://www.facebook.com/#!/KajakochUteliv där kommer den färskaste infon att finnas!

bästa sovplatsen

En av världens bästa sovplatser

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *