North Water, McNett och 303

North Water Paddle BritchesNågra nya kajaksaker har tagit plats i sortimentet. Fyra av dom bildar en ny kategori, ”reparation och underhåll”. En avdelning vi känner att vi verkligen saknat och som vi tror ni också saknat, eller åtminstone har kanske era paddelkläder saknad den!

Muddar och dragkedjor på paddeljackor, paddelbyxor och dräkter behöver lite kärlek då och då. Muddar torkar och bryts ner av UV-strålning. Dragkedjor sätts igen av beläggningar och torkar och blir kärva av salt och avlagringar. Max Wax smörjer och underhåller dragkedjor, Zip Care gör rent och underhåller dragkedjor, ProTalc skyddar muddar och gör det lättare att komma igenom tighta muddar och 303 Protectant UV-skyddar muddar och förlänger deras liv. 303 rekommenderas av Kokatat.

Kajaksaker från North Water har vi haft tidigare och tar upp nu igen. Känns super, North Water gör riktigt fina saker.
Även om Paddle Britches heter just paddelbyxor och ser ut som ett par byxor, så har dom förhållandevis lite att göra med byxor. North Waters Paddle Britches gör ett fantastiskt jobb med att hålla din reservpaddel säkert på plats på däck!
Sea Tec Tow Line midjebogsersystem har blivit lite av en norm och en måttstock för att bedöma andra system. Med all rätt. Sea Tec Tow Line har utvecklats i samarbete med skickliga kajakinstruktörer och sitter runt midjan på väldigt många erfarna paddlare.

Välkommen att kika in i butiken och läsa mer om dom nya kajaksakerna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *