Nya kajaker och andra varor

Så här i maj fylls uthyrningen på med nya kajaker och lagret med nya varor. I år har vi tagit in en hel del nya modeller på uthyrningen så det kommer en del kajakrecensioner framöver. Första intrycket av P&H Cetus LV var dock bara positivt, dock var turen lite för kort för ett komplett utlåtande, men det kommer inom kort. Även andra varor har kommit in, både gamla trotjänare som handpumpen från Sea to Summit men även lite nyheter s t.ex. kläder från NRS.

20140519-223241-81161817.jpg

Annars har det varit fullt upp med mässan Roslagen Ombord både fredagen och lördagen. Härlig tur med S/S Blidösund från Stockholm till Norrtälje. Äventyraren Kristina Platen gjorde en utmärkt paddling i tävlingen med båten från Stockholm till Vaxholm. En sträcka hon paddlade på 2 timmar och 36 minuter. Premiär på mässan var det för den nya kajakkartan ”kayak-map” som är specialritad för kajakpaddlare. Kartan sträcker sig från Arholma och ner över Söderarms skärgård. Kartan är gjord av Hydrographica och tål väder, vind och att vikas. Kartan är framtagen av oss tillsammans med ErKajak på Fejan. Spana in kartan här.

20140519-224408-81848251.jpg

Nu ligger dimman tät på Gräddö och ljudet från färjornas mistlurar ljuder i natten och jag ligger i sängen och funderar på vilken kajak som jag vill paddla härnäst.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *