Personlig shopping och uthyrning

Början av denna vårsäsong har präglats av covid-19 och alla effekter som det har på samhället och nu börjar det bli dags att öppna upp butiken och uthyrningen för säsongen. Vi kommer precis som många andra att göra det lite annorlunda i år och erbjuda personlig shopping och uthyrning.

Ni som har besökt oss IRL vet att våra utrymmen inomhus för butiken och uthyrningsdelen är i minsta laget och därför har jag tagit beslutet endast erbjuda personlig shopping och tidsbokning för uthyrningen tillsvidare. Detta för att minska köbildning och trängsel och därmed smittspridning i vår lilla med välsorterade kajakbutik. För att boka ring till oss på 0176-40315 eller maila info@kajak-uteliv.com.
Vi plockar gärna ut produkter till dig som hellre tittar på dem utomhus och självklart har vi kajaker du kan prova i vattnet utanför.

När det gäller uthyrningen kommer kajaker till olika grupper att placeras på bra avstånd från varandra så att det blir lätt att hålla avstånd till andra och samtidigt kunna njuta av allt som kajakpaddlingen erbjuder. Våra kurser och guidade turer kommer att ske som vanligt, dock med förbehållet att om man behöver införskatta något från butiken innan kursen/turer börjar sker det en åt gången. Efter användning tvättas all utrustning som vanligt och personal från Kajak och Uteliv desinficerar sedan sittbrunnsargar, paddelskaft, säkerhetshandtag, packluckor och annan utrustning som man tar på.

På besökstoaletterna uppe i gästhamnen finns möjlighet till handtvätt, stanna till där på väg ner till oss på bryggan och gärna även på väg härifrån. Inne i butiken har städrutinerna utökats och desinfektion används regelbundet på alla utsatta ytor.Vi jobbar inte när vi har sjukdomssymtom och förväntar oss att du stannar hemma om du själv har sjukdomssymtom.

Personlig shopping för Wille
Gör som Wille boka ditt eget kajaktest!