Andra advent

Nu har det blivit dags för vår andra gästskrivare att dela med sig av sina erfarenheter! Nämligen Malin:

 

Jag brukar paddla från maj till september, både dagsturer och längre turer från 3-5 dagar, men bästa tiden på året att paddla beror på. I maj så är det mindre båttrafik, juli varmt och skönt  medans september är mer stilla och vackra höstfärger.

Har varit uppvuxen på båt så har alltid varit nyfiken på kajak. Efter en kurs på idrottshögskolan så var det bara att slå till! Tipset jag vill ge till andra som vill börja är att hyra en halvdag när vädret är som bäst och det inte blåser så mycket. Njut av turen , bli lagom trött och se till att bara vara! God mat som färsk pasta med grönsaker tycker jag om att ha med. Och Chips!

Roligast med paddlingen är friheten! Att man kommer så oerhört nära djurlivet och att man tar sig fram överallt. Det man inte får glömma är att njuta med fikapauser och bad! Jag har aldrig uppskattat att sitta länge i kajaken (om det inte är tidig morgonpaddling).

Bästa paddlingsminnet jag har är när jag dagen innan midsommarafton paddlade ut till Idö, stilla och vackert och det turtipset jag kan ge är att ge sig ut till Söderarm eller Vattungarna. Underbart vackert!

Har bara paddlat en kajak, Prijon Seayak, och jag älskar den. Gott om packutrymme och stabil. Den tar mig överallt. Köpte den begagnad för väldigt länge sedan från Kajak & Uteliv och den håller för allt. I övrigt så tycker jag om min nya wolverinepaddel, mina paddelskor och hundens lilla flytväst. Skorna underlättar vid i- och urklivning och hundens lilla väst håller honom både flytande och varm.

 

 

Missa inte våra produkterbjudanden som vi har i samband till varje advent. Sista beställningsdag för i år är 17:e kl. 8.00.