Bassängkurs i Rimbo

Tillhör du kategorin som aldrig provade att tippa runt med kajaken i somras för det var för kallt i vattnet? Då ska du titta hit! De tre första tisdagarna i december (vecka 49, 50, 51) kommer vi att köra bassängkurs i Rimbo simhall!

Under kursens finns det möjlighet att öva på räddningar, stödövningar, rollar eller bara att tippa runt med din kajak i varmt vatten! Vi lägger upp kursen efter önskemål från deltagarna och med max 6 deltagare/tillfälle finns det tid för personlig feedback.

Vi samlas 18:15 i entrén i Rimbo badhus för att få kod till omklädningsrum innan vi byter om. Vi börjar med ett litet teoripass och går igenom upplägget för kvällen. 19.00 lyfter vi i kajakerna i vattnet och börjar öva. 20.00 plockar vi upp alla saker igen, duschar och lämnar simhallen senast kl 20.30.

Datum: 1 december, 8 december & 15 december

Tid: 18.15-20.00 (1 timmes bassängtid)

Plats: Rimbo badhus

Pris: 560 kr/tillfälle eller 1550 kr för alla tre kvällar.

Antal deltagare: Minst 4, max 6 personer

Detta ingår:
Kajak + utrustning, instruktör, entré till badhuset

Du tar själv med dig:
Badkläder och vattenflaska. (Vill du använda t-shirt eller andra träningskläder vill simhallen att ni helst inte använder bomullsplagg utan då hellre funktionsmaterial på kläderna)

Vill du öva på att rolla eller andra övningar då du är mycket under vattnet kan det vara skönt att ha med sig en näsklämma och cyklop/simglasögon. (Näsklämma finns att köpa hos oss, säg till så tar vi med!)

Villkor:
Våra vanliga villkor för bokning av kurser och turer gäller även vid bassängkurserna. Genom att genomför bokningen accepterar du dessa villkor.

Vi förbehåller oss rätten att ställa in kurstillfället senast en vecka innan vid för få deltagare.

BOKA HÄR

Bokningsvillkor

3 thoughts on “Bassängkurs i Rimbo

  1. Hej Henrik!
   Vi är inte helst säkra på om vi kommer att ha kurser till våren. Är ni intresserade av att gå? i så fall kan jag lägga till mailadressen i vårt nyhetsbrev så får du första hands information.
   MVH
   Astrid

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *