Fars dags tävling

Nu har vi ställt om klockan och går mot tidigare mörker på kvällarna och lite ljusare mornar i alla fall för en tid. Denna höst har bjudit på många fina höstdagar och än är de inte slut. Solen skiner idag också på Gräddö och det är ostlig vind, vi vaknade upp till frost på marken men den är nu ett minne blott.

Igår var det Havskajakens dag, jag hoppas att ni paddlade om inte hela dagen så en liten kort tur eller träningspass. Nästa dag att fira är inte längt bort med Fars dag den 11 november. Utan min pappa skulle inte Kajak och Uteliv och Kajaksaker vara vad det är idag och förmodligen inte drivas utan av mig och min familj. Jag och min pappa delar många fina paddelminnen främst här från Gräddö på senare tid men även tidigare i livet. En av de första gångerna vi paddlade var i en gammal kanadensare som vi hade på släktgården i Simlångsdalen, Halland. Jag var kanske 5 år och min syster 3 och vi fick sitta på botten medans mamma och pappa paddlade på sjön Simlången upp mot den lilla ån som mynnar vid den norra sidan.

Vad passar bättre att fira pappa med än en praktisk paddelpresent? Vi kommer att ordna en Fars dag  tävling på instagram.

1. Gilla @kajakouteliv på instagram.

2. Välj valfri produkt från vårt sortiment (ej kajaker eller presentkort) och skriv en motivering till varför just du ska vinna denna till din pappa.

3. Tagga din pappa i inlägget.

Vinnare presenteras på Instagram den 6/11 och får vald produkt skickad till sig.