Presenttips inför jul

Under december månad kommer några utvalda personer att presentera sina bästa våra bästa presenttips inför julen. Hos oss hittar du självklart julklappar både till en inbitna paddelnörden men det finns något som passar de flesta.

Astrid i kajak

Först ut att ge sina tips är Astrid Landgren Patterson som äger och driver Kajak och Uteliv sedan 10 år. Astrid är den arbetande småbarnsmamman som ägnar både arbetstid och fritid åt friluftsliv i olika former med fokus på kajakpaddling och äventyr med hela familjen.

Tips 1. 

Jag använder en flytväst från är från Astral, bra passform och praktisk ficka mitt fram gör att du lätt når både telefonen för att ta de bästa paddlingsbilderna och russinen när energinivåerna behöver fyllas på hos både stora och små. Just nu hittar du västen Blue Jacket med 35 % rabatt i webshopen. Barn utan för tält

Tips 2.

En Kitchen zink från sea to summit är ett måste på alla paddling och dagsturer i skog och mark. Praktisk diskbalja som underlättar disk i naturen men som även duger bra för att hälla vatten över en halvsovande person på solvarma klippor. Just nu hittar du Kitchen zink med 10 % rabatt i webshopen.

Tips 3. 

Med reflexark kan man ha mycket kul, t.ex pimpa paddel eller kajak med roliga figurer eller bygga en reflexbana i skogen nu när det är mörkt redan klockan 16 på eftermiddagen. nödraket Just nu kostar reflexarken bara 40 kr.

Tips 4. 

För den som har allt och lite till är mitt tips en Nödraket. Perfekt att ha i bilen när nöden tränger på eller när man gör kortare utflykter med barnen. Just nu 100 kr för Nödraketen i webshopen. 

Tips 5. 

Ge bort en familjepaddling i julklapp – uppskattad av både stora och små. Det är aldrig för tidigt att uppleva tjusningen med att paddla, låt oss visa er hur! Köper du ett presentkort på en familjepaddlinggrand pas firkefrok rosa för sommaren 2019 får alla barn i bokningen en Grandpa firefork på köpet!

Håll utkik här efter nästa presenttipsare!