Fixa sista minuten klapparna

Nu är det bara någon dag kvar att beställa de julklapparna man vill ska finnas under granen den 24 december. Här nedan tipsar Alex Patterson om sina favoriter i vårt sortiment. Alex är inflyttad från Nya Zeeland och växte upp forspaddlingsmeckat Murchison men har på senare år även paddlat en del Stand Up Paddel.

Alex på SUP bärda Tips 1. Paddlingshjälm

Ett måste när du paddlar fors och leker i vågor och surf med din havskajak. WRSI Current hjälm från NRS sitter bra på huvudet och ventilerar bra, något som är viktigt varma sommardagar. Just nu erbjuder vi 20 % rabatt i vår webshop! 

Tips 2. Stand Up Paddel flytväst

Perfekta julklappen till alla som har börjat paddla Stand Up Paddel, lätt och smidig flytväst som blåser upp sig själv om man ramlar i vattnet. Oftast kan en vanlig kajakväst SUP flytväst upplevas som klumpig och i vägen när man paddlar SUP, speciellt om man ska träna på brädan eller yoga. Då är denna väst ett perfekt alternativ! Just nu 40 % i vår webshop! 

Tips 3. Transportvaggor

Att paddla på olika ställen är ju kul, ibland går det att hyra kajaker för kanske en kortare tur men oftast tar man med sig sin egen på biltaket. Dessa transportvaggor gör att kajaken ligger säkert på taket och de är lätta att ta av när de inte används. Just nu har vi 10% rabatt i vår webshop! 

 

Tips 4. Pimpa din kajak

Gör din kajak snygg med linor och gummicord i refelx. Passar bra så här på årets mörkaste vecka, så paddlingen i dagsljus är tidsbegränsad!

bild i mörker på reflextejp och cord